Παππά Αθανασία

Παππά Αθανασία, MD

Συντονιστής Ομάδες Μπάλιντ / Balint

Στοιχεία επικοινωνίας

Email:

athanasiapappa1977@hotmail.com

Συντονιστής σε

Aττική

Σύντομο βιογραφικό

Η Αθανασία Παππά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977.


Αποφοίτησε, ολοκληρώνοντας τις εγκύκλιες σπουδές της από το Ε.Π.Λ. Πειραιά ως Τεχνολόγος Μηχανικός.


Στην συνέχεια, σπούδασε Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις και φοίτησε στην Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού. Αδιαλείπτως με τις σπουδές εργάζεται ως γραμματέας Αντιδημάρχου και έπειτα Δημάρχου στο Δήμο Πειραιά. Αποφοιτώντας, αναλαμβάνει άμεσα υπηρεσία θαλάσσης.


Από το Ιανουάριο του 2015 είναι πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.), διανύοντας την τέταρτη θητείας της και λαμβάνοντας μέρος σε πλήθος συνεδρίων και ημερίδων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αντιπροσωπεύοντας την ΕΛΕΑΝΑ ως ομιλήτρια, με σκοπό την ευαισθητοποίηση, την εκπαίδευση και την σωστή ενημέρωση του γενικού πληθυσμού και των επαγγελματιών υγείας για τα ρευματικά νοσήματα και τις επιπτώσεις τους.


Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Εμμηνόπαυσης από το 2019, στην οποία είναι πρόεδρος. Απόφοιτη της Σχολής Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του ΠΑΔΑ είναι Επισκέπτρια Υγείας και εργάζεται ως Διευθύντρια Κοινωνικού Εργου στο Φιλανθρωπικό Ιδρυμα Δημητρίου και Μπλάνς Λαμπροπούλου.


Επηρεασμένη από την χρόνια συμβίωσή της με ένα ρευματικό νόσημα, συγγράφει το βιωματικό εγχειρίδιο για παιδιά με τίτλο «Η φίλη μου η ΝΙΑ.ΡΑ.», το οποίο κέρδισε στο διεθνές συνέδριο της EULARPARE 2022 στις Βρυξέλλες το 1ο βραβείο.

 

Επικοινωνία

Σταδίου 51, TK 11559, Αθήνα

Email.: info@hellenicbalintsociety.gr

Hellenic Balint Society
ΑΦΜ: 996911527
ΔΟΥ: Ά Αθηνών

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR 19 0172 0320 0050 3209 3826 792
BIG: PIRBGRAA