Ποιός μπορεί να γίνει μέλος;


Αίτηση για ιδιότητα μέλους και εγγραφή στην Ελληνική Εταιρία Balint, μπορούν να υποβάλλουν γιατροί όλων των ειδικοτήτων και άλλοι επαγγελματίες υγείας, όπως ψυχολόγοι ψυχοθεραπευτές και μη ψυχοθεραπευτές, φοιτητές ιατρικής και ψυχολογίας, κοινωνικοί λειτουργοί, καθώς και άλλοι εργαζόμενοι σε υπηρεσίες υγείας και φροντίδας, όπως νοσηλευτές, μαίες, κ.α. με την καταβολή 50€ ετησίως.

Σε φοιτητές και άτομα με αναπηρία παρέχεται έκπτωση της ετήσιας συνδρομής κατά 50%.


Εγγραφή Μέλους

 

Πρόσκληση Εγγραφής Συντονιστών

H Hellenic Balint society, συντονιζόμενη με τα ευρωπαικά πρότυπα, καλεί Συντονιστές Ομάδων Balint που ασκούν το επάγγελμα στην Ελλάδα, να εγγραφούν σαν μέλη στην Εταιρία, ετσι ώστε να συμμορφώνονται με την τοπική αρχή καταχώρησης τους.

Η καταχώρηση τους εγγυάται την αναγνώριση των ομάδων τους απο την Ηellenic-Balint-Society, σημαντικό για εκείνα τα μέλη εξωτερικών ομάδων που θέλουν να ακολουθήσουν την εκπαίδευση συντονιστού ομάδος Balint με πιστοποίηση διεθνώς αναγνωρισμένη.

Οι συντονιστές Balint που ασκούν το επάγγελμα εκτός Eλλάδος, θα πρέπει παρομοίως να συμμορφώνονται με την τοπική αρχή καταχώρισής τους στην ανάλογη Εταιρία Balint της χώρας εργασίας.

 

Η ομιλία ειναι μια ανάγκη, η ακρόαση μία τέχνη.


Johann Wolfgang von Goethe

Επικοινωνία

Σταδίου 51, TK 11559, Αθήνα

Email.: info@hellenicbalintsociety.gr

Hellenic Balint Society
ΑΦΜ: 996911527
ΔΟΥ: Ά Αθηνών

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR 19 0172 0320 0050 3209 3826 792
BIG: PIRBGRAA